Eddy Roelofs

Content marketing

Content is misschien wel het belangrijkste gedeelte van SEO

SEObooster heeft prachtige technieken om SEO pagina's te genereren en verversen, echter dat is niet genoeg om hoog te scoren in Google. Een mooie SEO pagina waar gewoon even wat tekst op gegooid wordt zal misschien tijdelijk hoog in Google komen, maar zal daarna meestal snel weer wegzakken.

SEObooster maakt gebruik van een mechanisme waarbij bij iedere verversing een nieuwe SEO pagina ontstaat. Deze SEO pagina wordt opgebouwd uit verschillende stukken tekst welke uiteindelijk de totale SEO pagina vormen.

Een SEO pagina bestaat uit meerdere stukken tekst, voor al deze stukken worden in het SEObooster systeem meerdere alternatieven ingevuld met teksten van hoge kwaliteit.

De voordelen

Aantrekkelijke content voor uw doelgroep

U bespaart advertentie kosten

Verbetert de online autoriteit van uw merk

Uw doelgroep wordt duurzaam bereikt
Duplicate content voorkomen

Het is van belang dat het SEObooster systeem geen dubbele content genereerd, daarom zullen we hieronder uitleggen hoe een SEObooster pagina ontstaat, hieronder staat daarom een voorbeeld van een SEO pagina van SEObooster. Om de verschillende tekstblokken staan rode kaders. De tekst en plaatjes binnen deze rode kaders bestaan allemaal uit variabelen die bij iedere generatie van een SEO pagina veranderen. Het aantal rode vlakken is ook in te stellen.

Het aantal mogelijke pagina variaties voor 8 rode vlakken is als volgt te berekenen:
8 rode vlakken, 3 mogelijkheden per vlak ==> 3 ** 8 combinaties = 6561 mogelijke verschillende pagina's, het aantal mogelijkheden per vlak is echter oneindig, zodat bij genoeg goede teksten altijd een "nieuwe" SEO pagina ontstaat.
Daarnaast kunnen automatisch stukken van de tekst vervangen worden door andere stukken, bijvoorbeeld het vervangen van Amsterdam door Rotterdam in een tekst.

Items op een SEO pagina


Optimale online vindbaarheid door succesvolle content strategie

Onze content strategie geeft u inzicht welke content uw doelgroep op prijs stelt en zorgt voor de juiste afstemming tussen communicatie en kanalen. Het voorziet in het genereren van content op basis van een realistisch en meetbaar plan met een resultaat dat duurzaam bijdraagt aan de online autoriteit en natuurlijke zichtbaarheid van uw merk.


      Onze aanpak1 Doelgericht

Bereik uw doelgroep digitaal met de juiste boodschap.

Wij verbinden content marketing aan haalbare doelen en meten de effectiviteit voor uw merk.

2 Waardevol

Onze Content Marketing experts kunnen u adviseren en helpen met het opstellen van een doelgerichte content planning en uw boodschap te differentiëren voor verschillende online kanalen.

Zo creëren wij de basis voor waardevolle conversatie online over relevante onderwerpen voor uw doelgroep.


3 Meetbaar

Door het meten van de online vindbaarheid van de gecreëerde content, het bereiken van de juiste doelgroep en de interactie daarmee leren wij over de interesses van uw doelgroep en hun zoekgedrag.

4 Optimaal

Op basis van de gemeten resultaten wordt de content en aanpak verder geoptimaliseerd.