Eddy Roelofs

SEObooster topplaatje

SEO advies

Bel ons nu 06-12961419

Verbeter uw online autoriteit in een continu veranderende markt met
SEO advies van onze ervaren en innovatieve SEO specialisten.SEO advies

Schakel ons SEO bureau in en optimaliseer de online vindbaarheid van uw vestiging in Nederland.

Door gebruik te maken van de meest recente onderzoeken over het gebruik van mobiele apparaten krijgt u inzicht in hoe consumenten nu en in de toekomst hun mobiele telefoons gebruiken. SEObooster kan voor u meten hoe belangrijk de mobiele contactmomenten zijn in Nederland voor uw merk en uw klanten.

Door op de meest relevante contactmomenten met de juiste boodschap de lokale zichtbaarheid van uw merk en vestigingen in Nederland te optimaliseren vergroot u het bereik van uw doelgroep.

Speciaal voor mobiele apparaten maken wij gebruik van accelerated mobile pages (AMP) zodat uw SEO pagina's goed gevonden worden op smartphones en tablets.Advies afgestemd op uw merk en doelen in Nederland

Met Google Analytics vertalen we uw lokale business doelstellingen naar een eenvoudig te overzien rapport. Daarmee krijgt u snel inzicht in uw online prestaties voor de regio Nederland.

Met dit inzicht weet u precies waar de kansen liggen om met de juiste focus en boodschap uw doelgroep beter te bereiken in Nederland.

Google Data Studio is een nieuwe tool van Google die eenvoudig is te koppelen aan Google Analytics en Google Search Console. Hiermee kunnen gemakkelijk visuele rapportages opgesteld worden en deze kun je delen met andere gebruikers.

Het is een datagedreven rapportage tool welke geschikt is om snel beslissingen te nemen. Google Data Studio biedt een krachtige aanvulling op bestaande standaar rapporten in Google Analytics.

Met Data Studio kunnen alle databronnen gecombineerd worden om interactieve dashboards te maken. Via een drag en drop proces kunnen grafieken en rapportages worden opgesteld, zonder dat hiervoor kennis van scripting, queries of design nodig is. Bovendien is het een gratis pakket. Hiermee gaat Google de concurrentie aan met de gevestigde namen.

Voor geinteresseerden hierbij de link naar de Google producten, en een mooi voorbeeld van een rapportage in Google Data Studio (log in met uw google account).

SEOBooster van Roelofs en Schenk - Google Data StudioOptimaliseer de online vindbaarheid van uw merk in Nederland

Verbeter uw lokale online autoriteit in Nederland door landingspagina’s te creeeren met unieke content en geografische informatie per vestiging. Stel de juiste focus vast om uw doelgroep te informeren en bereiken.

Indien uw bedrijf beschikt over meerdere vestigingen in Nederland en omgeving dient u deze afzondelijk aan te melden bij websites in Nederland en omgeving, bij Google Mijn bedrijf en Google+ Local om de vindbaarheid van uw merk per vestiging te optimaliseren.

Analyseer de resultaten om specifiek inzicht te krijgen in hoe u uw natuurlijke zichtbaarheid in Nederland duurzaam kunt maken.

Bekijk hieronder wat wij doen bij het aanmelden van een nieuwe klant


Bekijk hieronder hoe het genereren van een SEO pagina met SEObooster werkt


Groter bereik via mobiel
Optimaliseer de vindbaarheid en de bezoekerservaring van uw website voor het mobiele kanaal. Zo bereikt u 20% meer potentiele klanten en zorgt u dat ze uw vestiging in Nederland makkelijk weten te vinden.

Veel websites worden inmiddels via verschillende mobiele apparaten bezocht. Zorg voor een optimale ervaring en maak gebruik van een responsive webdesign. Hierdoor heeft u één website geschikt voor zowel desktop, tablet als smartphone.

Wilt u ook het online bereik van uw doelgroep maximaliseren in Nederland, neem dan contact met ons SEO bureau op en vraag om SEO advies voor uw bedrijf of doelgroep in Nederland.


Online aanbevelingen
Stel doelen voor de groei van positieve reviews en aanbevelingen in Nederland en omgeving. Door dit actief te stimuleren creëert u loyaliteit, interactie met uw doelgroep en positieve conversatie over uw merk.

Dit verbetert uw online reputatie en is de basis voor een sterk merk met een solide natuurlijke zichtbaarheid online.


Versneld uw online vindbaarheid verbeteren
Wilt u uw merk of produkt in korte tijd beter vindbaar maken online in Nederland en omgeving?

Wij hebben een geheel eigen innovatieve SEO strategie ontwikkelt die de markt outperformt. Onze aanpak bevat naast de traditionele SEO technieken een aantal unieke elementen die voor een optimale performance zorgen met snel resultaat. Hierdoor bent u daadwerkelijk in staat u te onderscheiden van uw concurrenten. Deze aanpak opereert volledig binnen de richtlijnen van Google en is ontstaan vanuit onze eigen visie en uitstekende kennis van algoritmes.

Met de inzet van SEObooster verbetert de online vindbaarheid van uw merk. Besparingen op advertenties en de kans op extra omzet kunnen hierdoor aanzienlijk oplopen.

Nu het spel veranderen? Neem vandaag nog contact op!
Onze aanpak1 Doelgericht

Bereik uw doelgroep digitaal met de juiste boodschap.

Wij verbinden content marketing aan haalbare doelen en meten de effectiviteit voor uw merk.

2 Waardevol

Onze Content Marketing experts kunnen u adviseren en helpen met het opstellen van een doelgerichte content planning en uw boodschap te differentieren voor verschillende online kanalen.

Zo creeren wij de basis voor waardevolle conversatie online over relevante onderwerpen voor uw doelgroep.


3 Meetbaar

Door het meten van de online vindbaarheid van de gecreeerde content, het bereiken van de juiste doelgroep en de interactie daarmee leren wij over de interesses van uw doelgroep en hun zoekgedrag.

4 Optimaal

Op basis van de gemeten resultaten wordt de content en aanpak verder geoptimaliseerd.
met de juiste focus
om optimaal resultaat te bereiken
Facebook like


Youtube kanaal van SEObooster.nl


Linked in van SEObooster.nl


De voordelen van SEObooster

Grotere bekendheid
Geen grote investeringen
In de stijl van uw website
Per maand opzegbaar
Terugkerende bezoekers
Hulp van innovatief SEO bureau
Langdurig effect
Meer aanvragen & meer verkoop

Meer voorbeelden van SEO pagina's van onze klanten.

Over SEO advies van SEObooster.nl

Wij voegen waarde toe aan organisaties door de online vindbaarheid van merken duurzaam te optimaliseren door het toepassen van een innovatieve SEO strategie die specifiek is afgestemd op het merk en de doelen van onze klanten met de juiste focus om optimaal resultaat te bereiken.

Onze optimalisatie-strategie is snel effectief in tegenstelling tot de traditionele SEO aanpak.

Voor opdrachtgevers actief in sterk concurrerende markten is het mogelijk afspraken te maken over exclusiviteit.


Nu het spel veranderen? Neem vandaag nog contact op!


SEO advies


Maakt u al gebruik van Google Structured Data

U kunt uw webpagina's testen op gestructureerde data, hieronder staat een voorbeeld voor de test van de huidige pagina

Test structured data van:
http://www.seobooster.nl/seo/SEO-advies.html


Over SEObooster

Wij helpen organisaties in heel Nederland om online beter gevonden te worden. Wij optimaliseren uw website en zetten op "on"-regelmatige basis nieuwe SEO pagina's neer. Deze SEO pagina's zijn statisch maar worden dynamisch gegenereerd. U krijgt regelmatig een overzicht van particulieren en bedrijven die uw website bezocht hebben en welke pagina ze wanneer bekeken hebben, zodat u deze prospects kunt benaderen. Daarnaast maken wij pagina's waar u vanuit uw SEA campagne naar kunt verwijzen, zodat u uw SEA campagne per plaatsnaam kunt inrichten.


De kernwoorden van ons SEO bureau zijn

Analyse van uw website, Pagina optimalisatie, Schrijven van content, Zoekwoorden onderzoek, Zoekmachine Optimalisatie, Interne Optimalisatie, Externe Optimalisatie, Rapportage, Meer bezoekers naar je website, Search Engine Optimization (SEO), Hoger ranken in Nederland, Google marketing, Meer leads, SEO expert

200+ Google SEO factoren

Google gebruikt meer dan 200 factoren om de positie van uw website te bepalen. Los van deze factoren wordt het algoritme ook continu veranderd. De SEO factoren en het algoritme van Google blijft geheim, echter websites die hoog scoren voldoen blijkbaar aan de meeste "geheime" voorwaarden van Google. Onze SEO experts hebben jaren ervaring en zijn specialist in het benutten van de juiste positieve SEO factoren.

Enkele factoren die de positie van uw website positief beinvloeden zijn:

 • Domein leeftijd
 • Trefwoord in SEO titel
 • Kopteksten in H1, H2 en H3
 • Lengte van de tekst
 • Trefwoord dichtheid
 • Pagina laadtijd
 • Update van pagina
 • Unieke tekst op pagina
 • Interne links richting pagina
 • Grammatica en spelling
 • Gebruik van sitemap
 • Structuur van indeling
 • Hulp navigatie door breadcrumbs
 • Site gebruiksvriendelijkheid
 • Aantal links naar website
 • Alt-tekst bij afbeeldingen

 • Onze Partners

 • Roelofs en Schenk Consultancy
 • Bigdata4u
 • Reacties van onze klanten


  Angelique - Hedgeworld.nl

  "Ha Eddy, Dat ziet er goed uit zeg! Nu valt helemaal het kwartje hoe je het hebt aangepakt met die achterliggende pagina's."


  Isabelle Roelofs, Hoorniste

  "De SEO heeft voor mij enorm goed gewerkt, momenteel zit ik helemaal vol en heb zelfs een orkest moeten afzeggen omdat ik geen tijd meer heb om daar les te geven."